Η  ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ  είναι μια  τεχνική εταιρία με  εικοσάχρονη, συνεχή και συνεπή παρουσία στον χώρο των ανελκυστήρων. Δραστηριοποιείται  στις εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές Ανελκυστήρων.

Η φιλοσοφία της εταιρείας  συνίσταται στο πάντρεμα  της  μακράς εμπειρίας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ,ώστε να μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, διατηρώντας  πάντα την άμεση , φιλική και ανθρώπινη σχέση με τον πελάτη. Το πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης της ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ ΟΕ είναι το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πελάτες της, να χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, να ικανοποιεί  τις τεθείσες προδιαγραφές και τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Είναι μια από τις πρώτες τεχνικές  εταιρείες που ανταποκρινόμενη στις σημερινές απαιτήσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια εναρμονίστηκε  πλήρως στις Ευρωπαικές Κοινοτικές οδηγίες.(ISO 9001)

Όλα τα τμήματα της  ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε. έχουν την ευθύνη να ανταποκρίνονται, να αφομοιώνουν και να παρακολουθούν τις διαδικασίες που απαιτεί το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες  τους. Είναι επίσης ευθύνη της Διοίκησης να εξασφαλίζει ότι η Πολιτική Ποιότητας είναι εφαρμόσιμη, με απώτερο σκοπό την συνεχή, σταθερή ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της, με αταλάντευτη προσήλωση στις αρχές της, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλό επίπεδο προiόντων και υπηρεσιών.